Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Kunsttentoonstelling 26/01/2024 - 03/03/2024

Dames en heren

Vooruitlopend op onze aanstaande opening, die eind januari zal plaatsvinden, heten wij u van harte welkom op onze volgende grote kunsttentoonstelling /sterk>uitnodiging. Deze tentoonstelling loopt van 26 januari tot 3 maart 2024 in de Laabs Art Gallery en belooft weer een hoogtepunt op de kunstkalender te worden. 

Openingstijden tentoonstelling:

  • Maandag tot en met vrijdag: 10.00 - 15.30 uur
  • Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
  • Zondag: 11.00 - 15.00 uur

Wij zijn ervan overtuigd dat de opening een groot succes zal worden en willen u daarna graag een nog uitgebreidere selectie kunstwerken aanbieden. De tentoonstelling omvat werken van Magdalena Laabs , Adam Laabs en andere bekende kunstenaars zoals Claire Dubois , Anna Kaniecka en Jolanta Kurzela .

Bijzonderheden van de tentoonstelling:

  • Berlijn en omgeving: Kunstliefhebbers uit Berlijn en omgeving zijn bijzonder uitgenodigd om dit culturele evenement in Eberswalde mee te maken.
  • Divers kunstaanbod: Er wordt een breed scala aan kunstwerken gepresenteerd, van olieverfschilderijen tot reproducties van hoge kwaliteit.
  • Kunstwerken te koop: Er is een exclusieve selectie kunstwerken te koop.

Extra hoogtepunten:

  • Gesprekken met de kunstenaars: Maak gebruik van de mogelijkheid om met Dr. Magdalena Laabs , Ing. Adam Laabs en andere artiesten om in gesprek te gaan.
  • Bekroonde werken: ervaar ook de werken die prijzen hebben gewonnen tijdens een kunstwedstrijd in Milaan in december 2023.
  • Privétentoonstellingen: Ontdek de mogelijkheid om speciale evenementen voor uw klanten of privéfeesten te organiseren.

Privé tentoonstellingen

We informeren u ook dat we privétentoonstellingen organiseren en klaar zijn om een ​​speciale, gesloten tentoonstelling voor uw klanten te organiseren. Dit is een unieke manier om belangrijke zakelijke of persoonlijke evenementen te vieren. (lees meer ->)

Contact en reserveringen: Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op via +49 151 457 67 422 (Mob/WhatsApp).

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op zowel de opening als onze aansluitende tentoonstelling en zijn ervan overtuigd dat beide evenementen onvergetelijke ervaringen in de kunstwereld zullen bieden.

Hartelijke groeten,

Dr. Magdalena Laabs & Ing. Adam Laabs

Laabs kunstgalerie

  

 

Beschikbare originelen en reproducties – kunst voor kenners

Tijdens de tentoonstelling heeft u de mogelijkheid om geselecteerde werken aan te kopen, zowel in de vorm van originelen beschilderd met olieverf als als hoogwaardige reproducties gedrukt op eersteklas doeken. Wij raden u aan deze bijzondere kunstwerken vóór het evenement te reserveren, zodat u zeker weet dat u uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen. (lees meer ->)

Bekroonde kunstwerken uit Milaan

Dit is tevens een unieke kans om twee werken te zien die worden uitgereikt tijdens een kunstwedstrijd in Milaan in december 2023. Deze bijzondere werken worden vervolgens tentoongesteld in de gerenommeerde Antonio Battaglia Art Gallery in Milaan. Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze unieke werken die internationale erkenning hebben gekregen. (lees meer ->)

Abonneer op onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, openingen en exclusieve bijeenkomsten, nodigen wij u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Sluit u aan bij onze dynamisch groeiende kunstgemeenschap en haal inspiratie uit elke bijeenkomst.

Bestel uw gratis PDF-catalogus

Bent u geïnteresseerd in onze collectie olieverfschilderijen en grafiek? Met onze PDF-catalogus heeft u de mogelijkheid om ons volledige assortiment vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken.