Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Kunsttentoonstelling - Milaan 18-28.01.2024

Laten we op 19 januari naar Milaan gaan. of ontmoeten elkaar op 20 januari 2024.

Wij nodigen u van harte uit voor onze kunsttentoonstelling in Milaan, die plaatsvindt van 18 tot 28 januari 2024 . Wij, Magdalena en Adam Laabs , winnaars van de "European Artist Award" en deelnemers aan de wedstrijd "Top Selection Milano 2023" , kijken vooral uit naar uw bezoek op 19 en 20 januari in de Antonio Battaglia Gallery. Onze werken " Mysterious Beauty with Feather Crown" en "Spirit of Speed" evenals andere werken geselecteerd voor de "Top Selection Milano 2023" zullen tijdens deze tentoonstelling worden gepresenteerd. Wilt u ons persoonlijk ontmoeten, neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

Mob/WhatsApp: +49 151 457 67 422 ( Dr. Magdalena Laabs )

Schrijf me op WhatsApp, het is de gemakkelijkste manier om ons in Milaan te ontmoeten.

Adres van de galerij: Via Ciovasso 5 – 20121 Milaan. www.galleriaantoniobattaglia.com 

De Antonio Battaglia Gallery ligt in een prestigieus gebied van Milaan. Deze bijzondere locatie staat bekend om de locatie van de belangrijkste galerieën van de stad en vormt een perfect decor voor onze artistieke presentatie. We nodigen iedereen uit om deze unieke sfeer te ervaren waar kunst geschiedenis en cultuur ontmoet in een van de belangrijkste steden van Europa.

Onze winnende werken:

"Spirit of Speed" van Adam Laabs

“Mysterieuze schoonheid met verenkroon” door Dr. Magdalena Laabs .

In de tweede ronde van de wedstrijd waren bijna 600 werken opgenomen. Daartoe behoorden ook werken van mijn dochters Victoria (19 jaar) en Alexandra Laabs (7 jaar). Je kunt het werk van Victoria en Alexandra bekijken in de Laabs Art Gallery in Duitsland, vlakbij Berlijn.

 

In februari nodigen wij u uit voor onze tentoonstelling, waar onder meer werken van Magdalena Laabs , Adam Laabs , Victoria Laabs , Alexandra Laabs en Anna Kaniecka, Claire Dubois en Jolanta Kurzela tentoongesteld zullen worden.

Hier kun je alle 15 winnende werken van de wedstrijd in Milaan bekijken. Wij willen alle collega's die net als wij winnaars zijn van de wedstrijd bedanken voor de wedstrijd en hopen u op verdere beurzen te ontmoeten.

https://www.pitturiamo.gallery/pae23-battaglia