Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

El Papa Hemingway - kunsttentoonstelling Świnoujście, 4 - 31 mei 2024

Beste kunstliefhebbers,
Wij, de familie Laabs, willen u van harte uitnodigen voor een speciaal kunstevenement dat zal plaatsvinden aanstaande zaterdag 4 mei 2024 om 17.00 uur in onze galerie "El Papa Hemingway" in Świnoujście . We kijken ernaar uit u kennis te laten maken met onze nieuwste werken - gemaakt door Dr. Magdalena Laabs , Ing. Adam Laabs , Victoria Laabs en Alexandra Laabs .

Ontmoeting met de kunstenaars
Maak van de gelegenheid gebruik om ons persoonlijk te ontmoeten tijdens het evenement. We praten graag met je over kunst, onze inspiraties en het creatieve proces.

Waar kun je ons vinden?
“El Papa Hemingway Café”
Bohaterów Września 69, Świnoujście

Routebeschrijving:
Verlaat het Hilton Hotel en sla rechtsaf, richting het oosten langs de Wojska Polskiego-straat. Volg deze straat rechtdoor en steek de kruising met de Monte Cassino-straat over. Blijf op Wojska Polskiego tot u bij de kruising met de Bohaterów Września-straat komt. Sla daar linksaf.

Onze Wernisaż staat open voor iedereen die gepassioneerd is door kunst. Je hebt geen uitnodiging nodig, voel je gewoon uitgenodigd om kunst op het hoogste niveau te ervaren. De tentoonstelling blijft na de opening open tot het einde van de maand en wij nodigen u uit om de hele maand van de werken te genieten.

Over de kunstcafégalerij “El Papa Hemingway”.
In de galerij vindt u ook het café "El Papa Hemingway", gerund door mevrouw Elżbieta Jańczak. Het café is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en biedt heerlijke zelfgemaakte taarten van mevrouw Elżbieta, die perfect passen bij de artistieke sfeer.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in deze bijzondere ruimte waar kunst en lokale delicatessen samenkomen. Kom langs en ervaar inspirerende kunst en heerlijke smaken.

wie we zijn
Wij zijn een kunstenaarsfamilie uit de regio Berlijn en spreken Pools, Duits en Engels. Wij delen graag onze creatieve gedachten en processen en kijken uit naar een levendige uitwisseling met u.

-> Uitnodiging als PDF-bestand

Privé tentoonstellingen

We informeren u ook dat we privétentoonstellingen organiseren en klaar zijn om een ​​speciale, gesloten tentoonstelling voor uw klanten te organiseren. Dit is een unieke manier om belangrijke zakelijke of persoonlijke evenementen te vieren. (lees meer ->)

Beschikbare originelen en reproducties – kunst voor kenners

Tijdens de tentoonstelling heeft u de mogelijkheid om geselecteerde werken aan te kopen, zowel in de vorm van originelen beschilderd met olieverf als als hoogwaardige reproducties gedrukt op eersteklas doeken. Wij raden u aan deze bijzondere kunstwerken vóór het evenement te reserveren, zodat u zeker weet dat u uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen. (lees meer ->)

Bekroonde kunstwerken uit Milaan

Dit is ook een unieke kans om werken te zien die worden uitgereikt tijdens een kunstwedstrijd in Milaan in december 2023. Deze bijzondere werken werden vervolgens in januari 2024 tentoongesteld in de prestigieuze Antonio Battaglia Gallery in Milaan. Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze unieke werken die internationale erkenning hebben gekregen. Lees meer ->

Abonneer op onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, openingen en exclusieve bijeenkomsten, nodigen wij u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Sluit u aan bij onze dynamisch groeiende kunstgemeenschap en haal inspiratie uit elke bijeenkomst.

Bestel uw gratis PDF-catalogus

Bent u geïnteresseerd in onze collectie olieverfschilderijen en grafiek? Met onze PDF-catalogus heeft u de mogelijkheid om ons volledige assortiment vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken. Bestel PDF e-boekcatalogus ->