Voeg een speciaal tintje toe aan uw huis of bedrijf met unieke kunst: ontdek moderne originele olieverfschilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken in onze Laabs Art Gallery

Vernissage kunsttentoonstelling 26 januari 2024

Dames en heren

Wij nodigen u van harte uit voor een onvergetelijk kunstevenement dat plaatsvindt op vrijdag 26 januari 2024 om 17.00 uur. De besloten opening vindt plaats in een ruime galerij met een oppervlakte van 200 m², waar de nieuwste werken van Dr. Magdalena Laabs , Adam Laabs , Victoria Laabs , Alexandra Laabs en geselecteerde artiesten, waaronder Claire Dubois , Anna Beata Kaniecka, Jolanta Kurzela en Beata Filek.

Maak kennis met de artiesten

Tijdens het evenement krijgt u de unieke kans om Dr. Magdalena Laabs Maak persoonlijk Adam Laabs met Dr. Magdalena Laabs en Ing. Dit is een geweldige kans om te praten over kunst, inspiratie en het creatieve proces.

-> Uitnodiging als PDF-bestand

Exclusieve gastvrijheid

Wij verzekeren dat naast de artistieke indrukken, champagne en voortreffelijke snacks op de gasten wachten, allemaal begeleid door geselecteerde muziek.

Vernissage op uitnodiging -Mogelijkheid om extra gasten mee te nemen

Als onze gewaardeerde gast heeft u de mogelijkheid om extra begeleiders mee te nemen. Geef deze behoefte vooraf aan ons door, zodat wij ons goed voor u en uw gasten kunnen voorbereiden.

Wil je graag participeren? 

Schrijf ons een e-mail of een bericht op WhatsApp. Beperkt aantal zitplaatsen. We moedigen je aan om snel te boeken en je aan te sluiten bij de elitekring van kunstliefhebbers.

Privé tentoonstellingen

We informeren u ook dat we privétentoonstellingen organiseren en klaar zijn om een ​​speciale, gesloten tentoonstelling voor uw klanten te organiseren. Dit is een unieke manier om belangrijke zakelijke of persoonlijke evenementen te vieren. (lees meer ->)

  

 

Beschikbare originelen en reproducties – kunst voor kenners

Tijdens de tentoonstelling heeft u de mogelijkheid om geselecteerde werken aan te kopen, zowel in de vorm van originelen beschilderd met olieverf als als hoogwaardige reproducties gedrukt op eersteklas doeken. Wij raden u aan deze bijzondere kunstwerken vóór het evenement te reserveren, zodat u zeker weet dat u uw favoriete kunstwerken kunt aanschaffen. (lees meer ->)

Bekroonde kunstwerken uit Milaan

Dit is tevens een unieke kans om twee werken te zien die worden uitgereikt tijdens een kunstwedstrijd in Milaan in december 2023. Deze bijzondere werken worden vervolgens tentoongesteld in de gerenommeerde Antonio Battaglia Art Gallery in Milaan. Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze unieke werken die internationale erkenning hebben gekregen. Lees meer ->

Abonneer op onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, openingen en exclusieve bijeenkomsten, nodigen wij u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Sluit u aan bij onze dynamisch groeiende kunstgemeenschap en haal inspiratie uit elke bijeenkomst.

Bestel uw gratis PDF-catalogus

Bent u geïnteresseerd in onze collectie olieverfschilderijen en grafiek? Met onze PDF-catalogus heeft u de mogelijkheid om ons volledige assortiment vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken. Bestel PDF e-boekcatalogus ->